Met ITA Reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten

Combinatie tussen traditie en toekomst

Groepcruise Emiraten 2024

Vanaf 1 710 euro p.p.
2/03/2024
Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten roepen Oosterse fascinatie, turquoise zeelandschappen en warme woestijnzanden op.

Waar ooit alleen maar woestijn was, vinden we vandaag de hoogste gebouwen ter wereld, de meeste luxueuze hotels en de meest gedurfde architectuur die samengaat met de historische paleizen en de overblijfselen van de lange en rijke Arabische geschiedenis.

Geniet van deze luxueuze reis samen met ITA Reizen en MSC Cruises. Onze luxe autocar brengt u richting Brussel vanwaar de reis start met een vlucht richting Dubai. In Dubai gaat u aan boord van de MSC Virtuosa, één van de recentste schepen uit de vloot. Tijdens de cruise staan bezoeken aan Dubai, Abu Dhabi, Doha,.. op het programma.

Bovendien gaat er ook een reisbegeleider mee vanaf Wetteren die jullie in alle comfort zal begeleiden gedurende de hele cruise.

Programma

Datum: 2/03/2024 Vertrek: 00:00 (uur te bevestigen) Datum terugkomst: 9/03/2024 • Duur: 8 dagen

Ons schip ‘MSC Virtuosa’

De MSC Virtuosa siert de volle zee vanaf 2021 en is ontworpen met de allernieuwste ontwikkelingen. Als het gaat om het leven aan boord, zet MSC Cruises zich in om haar gasten fijne mediterrane gastvrijheid te bieden, terwijl ze tegelijkertijd op de hoogte blijven van de nieuwste moderne gemakken. Ondanks haar omvang zorgt de grote attente bemanning ervoor dat elke passagier zich speciaal voelt tijdens hun cruise.

Het hart van de MSC Virtuosa is de promenade, met mooie winkels en gevarieerde restaurants. Overdag nodigt de promenade uit om door de winkels te struinen en te ontspannen. ’s Avonds verandert de promenade in een show- en livemuziekpodium. Verder biedt de MSC Virtuosa haar gasten 5 uitstekende en unieke zwembaden, waaronder een van de grootste en meest ingewikkelde waterparken op zee.

In totaal bevinden zich tien restaurants aan boord van het schip, ieder met een voortreffelijk menu. Geniet van gerechten uit de Europese, Latijns-Amerikaanse en Aziatische keuken. Tevens is er een buffet wat 20 uur per dag geopend is om u van lekker eten te voorzien.

Ook de entertainmentgelegenheden zijn van een hoog niveau. Aan boord van het schip kunt u zelfs genieten van een gloednieuw entertainment concept dat adembenemede acrobatiek, dans en live muziek mengt tot exclusieve originele producties, speciaal ontworpen voor de MSC Meraviglia-klasse schepen. Het biedt avant-garde artistieke en overweldigende voorstellingen gecombineerd met innovatieve technologie, in een verrassende mix van nieuwe expressies en experimenten en zal u het gevoel geven dat u deel uitmaakt van de show.

 

Onze route

02/03/2023

Vertrek met de autocar richting Brussel, internationale vlucht richting Dubai. Waar we inschepen in de haven van Dubai om 23:00 uur.

03/03/2023

Aankomst te Abu Dhabi om 07:00 uur. Verlaten van de haven om 21:00 uur.

04/03/2023

Aankomst te Sir Bani Yas om 07:00 uur. Verlaten van de haven om 17:00 uur

05/03/2023

Volle dag op zee

06/03/2023

Aankomst te Dammam om 07:00 uur. Verlaten van de haven om 18:00 uur

07/03/2023

Aankomst te Doha om 07:00 uur. Verlaten van de haven om 17:00 uur

08/03/2023

Aankomst te Dubai om 09:00 uur gevolgd door uitscheping en de ontdekking van Dubai.

09/03/2023

Laatste dag om Dubai te ontdekken, alvorens de internationale vlucht terug richting Brussel.

 

Onze prijzen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor wat betreft de keuze van kajuiten. Onze cruise specialist vertelt jou graag het verschil.

  • Binnenkajuit Fantastica beleving: 1710 euro per persoon (beschikbaar)
  • Zeezichtkajuit Fantastica beleving: 1840 euro per persoon (beschikbaar)
  • Balkonkajuit Fantastica beleving: 1970 euro per persoon (beschikbaar)

 

Single kajuit en supplement op aanvraag!

Gegarandeerde afreis vanaf 20 ingeschreven personen

Opstapplaatsen

  • WETTEREN