ITA reizen & autocars

Een familiebedrijf uit Wetteren

Over ITA

ITA reizen en autocars, een familiebedrijf.

Als rasechte ondernemer stichtte Emiel Vanhove in 1947 het bedrijf. Als een waar familiebedrijf werken wij op vandaag nog steeds verder. Van Emiel Vanhove ging het over naar zijn zoon Guy Vanhove, die op vandaag de dagdagelijkse leiding geeft over de firma met aan zijn zijde ook zijn eigen zoon, Jonas Vanhove. U beseft dat dit meteen onze eerste grote troef is. Guy en Jonas streven samen met hun team elke dag naar tevreden klanten. Er gaat geen dag voorbij zonder grondige evaluatie. Klanten waar fouten gemaakt werden worden aangesproken. Klanten die tevreden zijn zien we telkens weer opnieuw. Uw tevredenheid hier is belangrijk en een grote zorg voor ons.

Het bedrijf bestaat uit een onafhankelijk reisbureau dat garant staat voor een vlotte en succesvolle onderneming die reeds 1000den klanten liet genieten van hun welverdiende vakantie.

Naast het reisbureau beschikken we over 15 luxe autocars waarmee we van schoolvervoer werken tot 12 en 14-daagse Europatours. Vele verenigingen uit Oost-Vlaanderen maken gebruik van onze diensten, zoals de groepsreizen en dagreizen. U zag ze vast al voorbij komen in uw buurt. Onze wagens zijn op vandaag in de regio niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Onze kantoren

Om u nog beter van dienst te zijn namen wij in Augustus 2015 intrede in onze nieuwe kantoren. Gelegen bij het commercieel gebeuren van de regio. In onze kantoren, gelegen dichtbij het Frunpark, ontvangen we u graag. U geniet er bij ons van gratis parking op onze eigen privaat parking.

Neem dus gerust de tijd om uw reis of autocar in onze kantoren te bespreken.

U wenst de organisatie van uw reis in de handen te laten van enkele reisprofessionals? Dan bent u bij ITA Reisbureau op de juiste plaats.

Als onafhankelijk reiskantoor bepalen wij in samenspraak met u hoe de reis van uw dromen er zal uit zien. Wij werken met heel veel verschillende touroperators die elk beschikken over hun eigen kwaliteiten. Bij ons gaat het om die kwaliteiten. Op vandaag hebben de mensen meer en meer nood aan de perfecte vakantie. Vertrouw die vakantie daarom aan ons toe.

Iedereen in ons kantoor heeft daarom ook een andere functie. De ene werkt meer aan de verre reizen en grote dossiers, de andere aan de skivakanties en cruisevakanties. Zo hebben we elk ons specifiek gebied zodat we opnieuw zorgen dat wat wij bieden staat voor de kwaliteit die u nodig heeft.

Luchthavenvervoer

Extra service nodig? Wij bieden ook luchthavenvervoer aan serviceprijzen voor de klanten die een reis boekten in ons kantoor. Zo begint uw vakantie van bij u thuis en kan u zorgeloos vertrekken.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor offertes en andere vragen.

Ons team

Momenteel zijn er nog geen teamleden.

Onze trouwe partners

Vliegvakanties