Er even tussenuit?

ITA is een onafhankelijk verkooppunt van alle touroperators, met ervaren medewerkers. Ontdek de wereld met onze reisprofessionals.

Reisbureau

Om u nog beter van dienst te zijn namen wij in Augustus 2015 intrede in onze nieuwe kantoren. Gelegen bij het commercieel gebeuren van de regio. In onze kantoren, gelegen dichtbij het Frunpark, ontvangen we u graag. U geniet er bij ons van gratis parking op onze eigen privaat parking.

Neem dus gerust de tijd om uw reis of autocar in onze kantoren te bespreken.

U wenst de organisatie van uw reis in de handen te laten van enkele reisprofessionals? Dan bent u bij ITA Reisbureau op de juiste plaats.

Als onafhankelijk reiskantoor bepalen wij in samenspraak met u hoe de reis van uw dromen er zal uit zien. Wij werken met heel veel verschillende touroperators die elk beschikken over hun eigen kwaliteiten. Bij ons gaat het om die kwaliteiten. Op vandaag hebben de mensen meer en meer nood aan de perfecte vakantie. Vertrouw die vakantie daarom aan ons toe.

Iedereen in ons kantoor heeft daarom ook een andere functie. De ene werkt meer aan de verre reizen en grote dossiers, de andere aan de ski- en cruisevakanties. Zo hebben we elk ons specifiek gebied zodat we opnieuw zorgen dat wat wij bieden staat voor de kwaliteit die u nodig heeft.

Onze trouwe partners

Vliegvakanties