Cadeaubon

Gedaan met diezelfde saaie geschenken! Geef een cadeaubon om te reizen. Je bon is altijd bruikbaar. Je kan hem gebruiken om op citytrip te gaan? Je kan hem gebruiken als extra’tje voor die verre reis die je al lang wou maken?

Elk jaar die verjaardag? Elk jaar dat nieuwjaarsfeestje, en elk jaar die zelfde vraag? Welke cadeau gaan we nu weer geven. Geef nu toe, iedereen kreeg wel al eens diezelfde fles parfum, iedereen kreeg al eens diezelfde bos bloemen maar heb je er zelf al eens gedacht om een reischeque te geven?

Onze reischeques zijn uiterst interessant. Ze zijn inzetbaar voor vele verschillende doelen in ons kantoor. Wie weet wou je net wel mee naar Clouseau of het Schlagerfestival? Juist, met de cadeaubon kan je alles wat we aanbieden betalen.

Het cadeau dat je krijgt zal dus ALTIJD bruikbaar zijn want voor iedereen is er wel iets geschikt te vinden uit ons aanbod.

Bovendien kan je de geschenkbon ook online bestellen en hoef je er voor zelfs niet langs te komen in het kantoor. Indien je dat wenst sturen wij de cadeaubon op naar de bestemmeling.

Hoe verloopt onze online procedure?

U zal na het invullen van dit formulier van ons per email een bestelbon ontvangen. Deze bon vermeld uw bestelling en onze gegevens voor uw betaling uit te voeren. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal u de officiële cadeaubon ontvangen met de post. Indien u liever heeft dat wij de cadeaubon rechstreeks aan de bestemmeling bezorgen kan dat ook.

Vul in dat geval het bestemmelingsadres in bij de opmerkingen.

Bent u een bedrijf?

U kan een factuur ontvangen na de aankoop. Gelieve in dat geval uw BTW-nummer in te vullen. De afhandeling van onze cadeaubonnen duurt maximaal 48 uur. Mocht u na deze tijd nog geen bestelbon hebben ontvangen kan u best ons kantoren contacteren.