Citytrip DOHA

Deze levendige en moderne stad is volop aan het groeien. Geniet hier van fantastische gastronomie en enkele state-of-the-art bezienswaardigheden!

Citytrip DOHA

vanaf 1 130 euro p.p.
DOHA, QATAR

Doha en Qatar zijn vaak gekend als de plaats waar je een stopover maakt opweg naar een verre, tropische bestemming. Toch is Doha zeker ook een aanrader om de volgende keer een paar nachten te verblijven of een citytrip naartoe te plannen.

Je kan de stad vergelijken met Dubai, je kan er dezelfde luxe terugvinden maar de stad is kleinschaliger, wat voor velen goed meegenomen is!

Geniet van goede restaurants, luxe hotels, prachtige musea, top-bezienswaardigheden en enkele leuke dingen om te doen. Bijvoorbeeld: maak een boottocht met een traditionele dhow (zie foto), bezoek het museum of Islamic Art, vertoef in the Mall of Qatar of maak een spectaculaire toch doorheen de zandduinen.

 

Prijsvoorbeeld: verblijf voor 5 dagen, mei 2023 (hotel + intercontinentale vluchten inclusief bagage) – 5* sterren hotel (bv. St Régis Doha) – vanaf 1 130.00 euro per persoon

 

Opstapplaatsen

  • BRUSSELS AIRPORT