Citytrip ROME

“To Rome, for everything.” – Miguel de Cervantes

Citytrip ROME

vanaf 475 euro p.p.
ROMA, ITALIA

Rome is een stad die vele malen gekozen wordt voor een citytrip en zeker in de top 3 prijkt van “Meest geboekte citytrips”.

Toch is Rome een stad die nooit zal vervelen, naast de klassieke wonderen die stad inkleden, kan je er ook fantastische zaken beleven. Leer bijvoorbeeld zelf hoe je de Italiaanse keuken op een bord kan toveren. Maak een cliché ritje met die vepsa, het zal een ervaring worden om nooit te vergeten. Of bezoek één van de alom gekende bezienswaardigheden met een eigen Nederlandstalige gids!

Een hotel-topper om te onthouden is H10 Palazzo Galla, een nieuwe toevoeging aan het aanbod van TUI. Het hotel is helemaal nieuw, trendy en rustgevend ingericht en de service is helemaal toegepast op jullie wensen als klant.

 

Prijsvoorbeeld: verblijf voor 4 dagen, mei 2023 (hotel + vlucht) – 4* sterren hotel (bv. Trevi Collection) – vanaf 475.00 euro per persoon

Prijsvoorbeeld: verblijf voor 4 dagen, mei 2023 (hotel + vlucht) – 5* sterren hotel (bv. H10 Palazzo Galla) – vanaf 675.00 euro per persoon

Opstapplaatsen

  • BRUSSELS AIRPORT