Citytrip SINGAPORE

Ontdek deze verrassende metropool vol contrasten.

Citytrip SINGAPORE

vanaf 1 470 euro p.p.
SINGAPORE

Singapore, het kleinste land van Azië, is een verrassende en hypermoderne stad met een grote verscheidenheid aan culturen. Wil je de geheimen van Singapore ontdekken? Laat je meevoeren op reis door het koloniale verleden, ga chillen in trendy hippe bars en restaurants, shop ’till you drop op Orchard Road en exploreer de vele groene oases midden in de futuristische architecturale jungle.

Het land wordt ook wel eens ‘Garden City’ genoemd. De fantastische “Gardens by the bay” mag u absoluut niet missen, ontdek de surrealistische en futuristische groenzone. Het is een schitterend park met gigantische metalen bomen die begroeid zijn met de kleurrijkste exotische planten en bloemen. Verder is er een lange loopbrug vanwaar een prachtig uitzicht over de stad te bewonderen is.

Uiteraard is Singapore een citytrip waarvoor je iets meer tijd moet uitrekken dan een andere citytrip dichter bij huis. Wij adviseren 5 tot 6 dagen voor een bezoekje aan Singapore. Hét grote voordeel is dat het klimaat van Singapore het toelaat om een heel jaar door te reizen naar het land.

 

Prijsvoorbeeld: verblijf voor 6 dagen, mei 2023 (hotel + intercontinentale vluchten inclusief bagage) – 4* sterren hotel (bv. Naumi hotel Singapore) – vanaf 1 470.00 euro per persoon

Opstapplaatsen

  • Brussels Airport