Christoff 3.0 XXL

Christoff 3.0 XXL’, zijn allereerste soloconcert in de Lotto Arena

Christoff 3.0 XXL

vanaf 85 p.p.
9/11/2024
Lotto Arena

Christoff sluit de feestelijkheden naar aanleiding van zijn 30-jarige carrière af met de ultieme apotheose. Zaterdag 9 november 2024 pakt hij uit met ‘Christoff 3.0 XXL’, zijn allereerste soloconcert in de Lotto Arena.

Verwacht je aan hét ultieme muzikale overzicht van zijn succesvolle carrière. Van feestklassiekers als ‘Onder De Toren’, ‘Een Optimist’, ‘Als Ik In Je Blauwe Ogen Kijk’ en ‘Een Ster’ tot prachtige ballades als ‘We Nemen Elkaar Zoals We Zijn’, ‘Niemand Laat z’n Eigen Kind Alleen’ en ‘Zeg Maar Niets Meer’. Reken daarbij ook zijn ijzersterke liveband en de nodige verrassingen, en je weet nu al dat je dit waanzinnige feestje absoluut niet wil missen!

“Ik voel dat de tijd rijp is om dit te doen”, zegt Christoff. “Het is voor mij een beetje nu of nooit om solo naar de Lotto Arena te gaan heb ik het gevoel. Ik zit heel goed in m’n vel, heb zelf de touwtjes van mijn carrière goed in handen en ik ben vooral bezig met dingen die ik heel graag doe.”

Het jubileumconcert in de Lotto Arena moet en zal de ultieme apotheose worden van 30 Jaar Christoff. “Ik ben er super enthousiast over, maar als eeuwige twijfelaar stel ik me wel de vraag: ga ik de Lotto Arena wel kunnen vullen?… Time will tell”, besluit Christoff met zijn eeuwige glimlach.

Ticket ‘CATEGORIE 1 zitplaats’ + autocarvervoer: 85 euro per persoon

Ticket ‘GOLDEN zitplaats’ + autocarvervoer: 100 euro per persoon

Opstapplaatsen

  • Wetteren
  • Groepen vanaf +20 personen krijgen een eigen opstapplaats