Kustschlagerfestival

Je woensdagnamiddag met namen als Christoff, Willy Sommers, Paul Bruna en nog veel meer!

Kustschlagerfestival (18/09/2024)

59 p.p.
18/09/2024
De Panne

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven Willy Sommers, Paul Bruna, Christoff, Margriet Hermans, Jo Vally, Garry Hagger en Schlagerkoningin Laura Lynn het beste van zichzelf op het podium van het Plopsa Theater!

Rij met ons mee vanuit Wetteren naar De Panne voor een schitterende woensdagnamiddag-concert.

Voor slechts 59 euro per persoon ervaar je een prachtige woensdagnamiddag met luxe-autocarvervoer en zitplaatsen in het moderne proximus-theater van Plopsaland De Panne.

 

Programma

Datum: 18/09/2024 Vertrek: 12:00

 

Bekijk hier onze artiesten voor het programma woensdag 18 september 2024

Paul Bruna

Paul Bruna stond al op zowat alle podia van grote en kleine zalen in Vlaanderen en is ook regelmatig te gast in het buitenland. Hij was enkele jaren geleden te zien op de Nacht van Exclusief in Knokke en verzorgde shows in de casino’s van Middelkerke en Oostende. Paul Bruna werd in zijn geboortedorp Langemark al twee maal gehuldigd omwille van zijn verdienstelijke loopbaan en in Middelkerke werd hij opgenomen als Ridder in de Orde van Champagne. Paul treedt ieder jaar op tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne.

Jo Vally

In de jaren ’70 zette Jo Vally zijn eerste bescheiden stappen in de muziekwereld. Samen met een paar vrienden richtte hij het groepje The Dreamband op, waarmee hij zo nu en dan optrad in eigen regio. Mede dankzij de komst van VTM en het populaire liedjesprogramma Tien om te Zien, werden heel wat jonge artiesten plots supersterren in Vlaanderen. Met Jo Vally ging het niet anders: Aan alle vrouwen, In een droom zag ik je staan, Aan het Noordzeestrand,… de lijst met hits uit de vroege jaren ’90 is bijna eindeloos. Jo Vally stond bijna onafgebroken in de Vlaamse top 10, was wekelijks te gast in Tien om te Zien.

Laura Lynn

Eens in haar tienerjaren was Laura’s grote idool: Bart Kaëll. Na haar studie schoonheidsverzorging, schaaft ze de liefde voor muziek bij tot professioneel niveau op de Showbizzschool in Oostende. Haar single “Je hebt me duizendmaal belogen” wordt in 2004 een instant-mega-super-knal-hit en tekent zowat de finale erkenning van de Vlaamse schlager als volwaardig genre. Het nummer kampeert 26 wekenlang bovenaan de hitlijsten.

Met haar nummer ‘Je hebt me duizendmaal belogen’ werd Laura Lynn gekroond tot de Schlagerkoningin van Vlaanderen. Dit markeerde het begin van een indrukwekkende reeks feel-good meezingers, waaronder hits als ‘Arrivederci Hans’, ‘Jij doet de wolken verdwijnen’ en ‘Hup Faldera’.

 

Opstapplaatsen

  • Wetteren

Inbegrepen

  • Luxe-autocar vanuit Wetteren naar de Panne en terug
  • Ticket met zitplaats in het uiterst comfortabele Proximus Theater van Plopsaland De Panne