Kustschlagerfestival

Je woensdagnamiddag met namen als Christoff, Willy Sommers, Paul Bruna en nog veel meer!

Kustschlagerfestival (11/09/2024)

59 p.p.
11/09/2024
De Panne

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven Willy Sommers, Paul Bruna, Christoff, Margriet Hermans, Jo Vally, Garry Hagger en Schlagerkoningin Laura Lynn het beste van zichzelf op het podium van het Plopsa Theater!

Rij met ons mee vanuit Wetteren naar De Panne voor een schitterende woensdagnamiddag-concert.

Voor slechts 59 euro per persoon ervaar je een prachtige woensdagnamiddag met luxe-autocarvervoer en zitplaatsen in het moderne proximus-theater van Plopsaland De Panne.

 

Programma

Datum: 11/09/2024 Vertrek: 12:00

 

Bekijk hier onze artiesten voor het programma woensdag 11 september 2024

Paul Bruna

Paul Bruna stond al op zowat alle podia van grote en kleine zalen in Vlaanderen en is ook regelmatig te gast in het buitenland. Hij was enkele jaren geleden te zien op de Nacht van Exclusief in Knokke en verzorgde shows in de casino’s van Middelkerke en Oostende. Paul Bruna werd in zijn geboortedorp Langemark al twee maal gehuldigd omwille van zijn verdienstelijke loopbaan en in Middelkerke werd hij opgenomen als Ridder in de Orde van Champagne. Paul treedt ieder jaar op tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne.

Garry Hagger

Als imitator van René Froger met het nummer ‘This is the moment’ wint Garry Hagger in 1995 de Soundmixshow. De Nederlandstalige vertaling ‘Het allermooiste’ wordt zijn eerste nummer 1 hit in Vlaanderen. De indrukwekkende stem van Garry Hagger is gemaakt om te zingen en zorgt steeds opnieuw voor ‘de allermooiste momenten’.

Tijdens zijn optreden brengt hij zowel eigen hits, maar ook nieuw muzikaal werk en medleys van onder andere Queen, Soulsister en Marco Borsato.

Christoff

Christoff De Bolle beter bekend als Christoff begon zijn carrière in 1991. Op 15-jarige leeftijd nam hij deel aan de Soundmixshow met het nummer Voor jou van grote idool Luc Steeno. En vanaf 1995 is Christoff al niet meer weg te denken uit het Vlaamse landschap. Met zijn eerste succesvolle nummer ‘Onder de Toren’, wordt de populaire Christoff een begrip in Vlaanderen.

Opstapplaatsen

  • Wetteren

Inbegrepen

  • Luxe-autocar vanuit Wetteren naar de Panne en terug
  • Ticket met zitplaats in het uiterst comfortabele Proximus Theater van Plopsaland De Panne