Kustschlagerfestival

Je woensdagnamiddag met namen als Christoff, Willy Sommers, Paul Bruna en nog veel meer!

Kustschlagerfestival (4/09/2024)

59 p.p.
4/09/2024
De Panne

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden muziekliefhebbers uit gans Vlaanderen de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven Willy Sommers, Paul Bruna, Christoff, Margriet Hermans, Jo Vally, Garry Hagger en Schlagerkoningin Laura Lynn het beste van zichzelf op het podium van het Plopsa Theater!

Rij met ons mee vanuit Wetteren naar De Panne voor een schitterende woensdagnamiddag-concert.

Voor slechts 59 euro per persoon ervaar je een prachtige woensdagnamiddag met luxe-autocarvervoer en zitplaatsen in het moderne proximus-theater van Plopsaland De Panne.

 

Programma

Datum: 4/09/2024 Vertrek: 12:00

 

Bekijk hier onze artiesten voor het programma woensdag 4 september 2024

Paul Bruna

Paul Bruna stond al op zowat alle podia van grote en kleine zalen in Vlaanderen en is ook regelmatig te gast in het buitenland. Hij was enkele jaren geleden te zien op de Nacht van Exclusief in Knokke en verzorgde shows in de casino’s van Middelkerke en Oostende. Paul Bruna werd in zijn geboortedorp Langemark al twee maal gehuldigd omwille van zijn verdienstelijke loopbaan en in Middelkerke werd hij opgenomen als Ridder in de Orde van Champagne. Paul treedt ieder jaar op tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne.

Margriet

Margriet Hermans is back in business. Hoewel Margriet Hermans ondertussen 70 kaarsjes mocht uitblazen staat het woord ‘niets doen’ niet in haar woordenboek. In 1987 won ze al de Radio 2 Zomerhit voor beste Nederlandstalige lied voor ‘Een vriend’ en in 2022 troefde ze de populaire topfavorieten Metejoor en de al even populaire Pommelien en Niels Destadsbader af en nam ze de Radio 2 Zomerhit mee baar huis.

Niet alleen brengt ze haar eigen repertoire, met haar nog steeds krachtige stem, ze brengt ook de nodige grap en grol mee tot op het podium. Met verhalen van vroeger en nu, uit het leven gegrepen, gebeurtenissen en hits van haar lange carrière zorgt Margriet voor sfeer en ambiance in het Plopsa theater.

Willy Sommers

Al meer dan 40 jaar brengt Willy Sommers de ene hit na de andere uit. En daar stopt het niet. In 2017 stelde hij zijn 27ste album voor ‘Boven de wolken’. Hij speelde, naast de Vlaamse podia, in 2018 ook de Pukkelpop tent helemaal plat.

 

Opstapplaatsen

  • Wetteren

Inbegrepen

  • Luxe-autocar vanuit Wetteren naar de Panne en terug
  • Ticket met zitplaats in het uiterst comfortabele Proximus Theater van Plopsaland De Panne