Scheepsbezoek MSC Virtuosa

Nog nooit op een cruiseschip geweest? ITA Reizen neemt je mee op unieke ontdekkingstocht !

Scheepsbezoek MSC Virtuosa

30 p.p.
19/10/2024
Zeebrugge

We doen eens iets gek… Ja, je leest het goed! Je kan met ITA Reizen één dag aan boord van een waanzinnig mooi cruiseschip. De MSC Virtuosa meert aan in Zeebrugge en wij geven jou de unieke kans om samen met ons op ontdekkingstocht te gaan.

Samen met ITA Reizen en MSC Cruises organiseren we dit uniek 1-daags bezoek. We voorzien busvervoer vanuit Wetteren naar Zeebrugge en gaan via de cruiseterminal aan boord van het grandioze schip.

U krijgt aan boord een mooie presentatie over MSC Cruises en zal er onder begeleiding van onze gidsen het schip, de kajuiten, de wellness, de zwembaden, de bars, de restaurants, het casino, de shoppingstraat en alles wat dit schip te bieden heeft met eigen ogen kunnen bezichtigen.

Op de middag genieten we aan boord van een heerlijke lunch waardoor jij ook perfect kan ontdekken hoe de keuken smaakt op zo’n wonderbaarlijk schip.

Kan het nog mooier? Ik dacht het niet! ITA Reizen doet het weer eens, speciaal voor jullie !

 

Even wat informatie over het schip, de MSC Virtuosa werd in 2021 in Dubai gedoopt en is dus nog een heel recent schip uit de vloot. Het kan maar liefst 6334 passagiers vervoeren (zonder de crew) en is maar liefst meer dan 3 voetbalvelden lang. 331 meter om exact te zijn. Vanop het hoogste dek zal je u circa 60 meter boven de zeespiegel begeven en genieten van een fenomenaal uitzicht.

 

Wil je deelnemen aan deze unieke ervaring en alles te weten komen over cruisen met MSC Cruises? Schrijf je dan in via dit informatieformulier op deze pagina. Er wordt een deelnameprijs van €30 per persoon in rekening gebracht, wat het programma inclusief vervoer vanuit Wetteren en lunch aan boord omvat.

Boek je binnen het jaar een cruise via ITA reizen en MSC Cruises dan wordt de deelnameprijs van deze daguitstap volledig van je reservatie afgetrokken*!
(* enkel voor reservaties na 19/10/2024)

 

Voorlopig programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

08u30: Afspraak aan vertrekplaats Wetteren

10u00: Aankomst in de cruise terminal van Zeebrugge

10u30 : Inscheping

10u45: Presentatie MSC Cruises & ITA Reizen

12u30: Lunch aan boord

14u00: Begeleide rondleiding van het schip

15u30: Ontscheping

16u00: Vertrek richting Wetteren

17u00: Verwachte aankomst Wetteren

 

*** Opgelet, voor dit scheepsbezoek dien je +18j te zijn *** 

*** Maximaal 80 personen beschikbaar, vol = vol *** 

Opstapplaatsen

  • Wetteren