– EGYPTE –

HURGHADA, EGYPTE

In oktober vertrok Lindsay op studiereis naar Hurghada, Egypte.  Dé bestemming bij uitstek om in de winter nog even te kunnen genieten van het zonnetje. Lindsay ging er verschillende hotels en de streek zelf verkennen.

We geven jullie hieronder graag haar tips qua hotels:

  • Iberotel Makadi Beach *****

In dit hotel geniet je van het uitgebreide “Pharao Club” All Inclusive concept en een zeer hoog serviceniveau. Het hotel is gelegen te Makadi Bay, waar tevens ook de mooiste stranden van Hurghada terug te vinden zijn. Op wandelafstand van het hotel ligt de soek, een centrum van talrijke winkeltjes en gezellige restaurants.

  • TUI Blue Makadi Gardens ****

Zeker een aanrader voor volwassenen. Het is een adults only vanaf 16 jaar en bovendien een kleinschalig hotel. Met 145 kamers, gaat deze TUI Blue voor een rustgevende ambiance – een zéér persoonlijke service en een uitmuntende keuken.

  • Sunrise Crystal Bay Resort*****

Dit hotel is wellicht dé tip voor komende zomer, 2023. Momenteel dus nog niet aanwezig in de brochure maar maakt vanaf november 2022 deel uit van de TUI Blue hotels.

Een topper voor families met kinderen, met zéér mooie, grote kamers en uitnodigende zwembaden. Gelegen dichtbij het strand alsook het centrum van Hurghada. Ideaal dus voor ’s avonds nog even een bezoekje te brengen aan de super gezellige Marina met toffe restaurantjes en bars.

  • Baron Palace Resort Sahl hasheesh *****

Beschreven in de TUI-brochure als het absolute tophotel van de regio en dat is zeker niet gelogen. Gelegen in Sahl Hasheesh, een zeer recente regio, maar je kan hier nu al flaneren op de mooie boulevard die de luxehotels afscheidt van het mooie zandstrand.

In het hotel is elke maaltijd een streling voor de tong, van het ontbijt tot het avondmaal. Ook het lunchen met zicht op zee is een onvergetelijk moment.

 

Willen jullie de strandvakantie nog wat uitbreiden met wat avontuur?

Dan is een quad-tour in de woestijn, net voor zonsondergang, de ideale excursie.

Ook de Deluxe tour, waar een daguitstap richting Luxor op het programma staat is een ware belevenis. Niet te missen dus!

 

Wil je meer info over een vakantie naar Egypte?

Aarzel dan zeker niet om Lindsay te contacteren via lindsay@itareizen.be.

 

Opstapplaatsen

  • BRUSSELS AIRPORT
  • LUCHTHAVEN OOSTENDE