– TURKIJE –

Een ontzettend geliefd vakantieland, ontdek onze tips!

– TURKIJE –

ANTALYA - IZMIR - DALAMAN, TURKIJE

Al jaren een gekende bestemming voor Belgen toch verrast het hotelaanbod ons nog keer op keer. Na de VIP Selection Ambassador studiereis die Christina meemaakte eind april, willen we jullie haar bevindingen graag nog even meegeven.

De reis startte aan de Turkse Riviera met een reeks hotelbezoeken, dit in gekende toeristische oorden zoals Side en Belek. Daarna ging de reis verder met een binnenlandse vlucht richting de Klassieke kust met de stad Izmir als toegangspoort. Doorheen de studiereis stonden 14 hotelbezoeken en 2 excursies op het programma. Het programma ging razendsnel en Christina leerde heel wat bij.

Wat haar vooral bij gebleven is, is de kwaliteit van de Paloma-hotels. Het is onmogelijk om uit het brede aanbod van maar liefst 7 Paloma hotels een favoriet te kiezen. Dé grote troef van deze keten, is dat ze wel degelijk voor elke doelgroep en elke wens die jullie als klant doorgeven een passend hotel hebben.

Aan de Klassieke kust, meer bepaald in het dorpje Özdere, blijft de Club Marvy dé topper in het aanbod van TUI en VIP Selection. Het hotel leent zich perfect voor familievakanties alsook voor koppels die rust willen opzoeken. Hier beleef je echt een WAUW-gevoel op vakantie.

 

Opstapplaatsen

  • BRUSSELS AIRPORT
  • LUCHTHAVEN OOSTENDE