Reisinspiratie - Aruba

Zonovergoten parel in de Caraïben die u tot een vakantie verleidt. Tropisch gekoesterd, gastvrij, boeiend en rustig. Aruba staat voor een combinatie van bruisend nachtleven, exotische strandverrassingen, sport en culinaire hoogstandjes.

Aruba

2 500 p.p.
Verschillende data
ARUBA

Aruba, een van de populairste bestemmingen in het Caraïbisch gebied.

Van de ABC-eilanden is Aruba de kleinste, daarom is reizen over het eiland redelijk eenvoudig. De bestemming leent zicht perfect om het eiland te verkennen met een jeep. Aruba is een perfecte, zon, zee en strandbestemming. Het eiland kent een groot aantal stranden. De grote stranden zijn: Palm beach en Eagle beach. De hoofdstad van Aruba is Oranjestad, de stad heeft een typische Caribische stijl waardoor het centrum erg sfeervol en kleurrijk is.

 

Uiteraard hebben we ook een bijhorende hotel tip, namelijk het Bucuti & Tara Beach Resort. Het hotel is een Adults-only, die uniek in haar setting is, aan een van de mooiste stranden van het Caribische gebied, namelijk Eagle Beach. Het hotel kent een rustige sfeer en streeft naar een persoonlijke benadering voor elke klant. Grote troef, het hotel ligt op slechts 10 minuten van Oranjestad!

Vanaf 2 500 euro per persoon, vlucht en hotel

Opstapplaatsen

  • BRUSSELS AIRPORT