Reisinspiratie - Dominicaanse Republiek

Een bestemming zo kleurrijk en swingend als zijn locals. Geniet van een subtropisch klimaat, diepblauwe zee, parelwitte stranden, pure cultuur en verscheidene natuurtoppers.

Dominicaanse Republiek

1 500 p.p.
PUNTA CANA - SAMANA

De Dominicaanse Republiek kent bergachtige landschappen, eindeloze wandelpaden, rivieren en watervallen. Voor een goede basis is het gebied van Punta Cana met haar mooie resorts een goede keuze. De ruim 50 kilometer lange kustlijn met parelwitte stranden en azuurblauw water is een lust voor het oog. Een bezoek aan de hoofdstad Santo Domingo behoort zeker ook tot het to-do lijstje. De ouderwetse binnenstad, met steegjes en mooie pleinen, brengt jullie dichter bij de lokale bevolking en de lokale cultuur.

Het absolute hoogtepunt van het eiland is volgens vele het gebied van Samana. De parelwitte stranden worden omgeven door palmbomen, wat zorgt voor een idyllisch zicht. Het gebied is bovendien nog gespaard van het massatoerisme dus ook hier kan je genieten van een authentieke sfeer. Van januari tot maart is de baai van Samana bovendien “the place to be” om walvissen te spotten.

 

Prijsvoorbeeld: verblijf voor 8 dagen, eind april 2023 (hotel + intercontinentale vluchten inclusief bagage) – 5* sterren hotel (bv. Royalton Bavaro) – vanaf 1 500.00 euro per persoon

Prijsvoorbeeld: verblijf voor 8 dagen, kerstvakantie 2022 (hotel + intercontinentale vluchten inclusief bagage) – 5* sterren hotel (bv. RIU Palace Punta Cana) – vanaf 2 500.00 euro per persoon

Opstapplaatsen

  • BRUSSELS AIRPORT