IKOS Porto Petro

A MAJESTIC MALLORCAN SANCTUARY!

Hotel tip: IKOS Porto Petro

2900 p.p.
MALLORCA

Hier komt u terecht in de prachtige omgeving van Porto Petro, tussen 2 baaien in en vlak bij het Mondragó Nature Reserve. Uitgestrekt langs een kilometer ongerepte kustlijn en aan de rand van het water verwelkomt dit gloednieuwe Ikos-resort u in een oase van rust. Met zijn gerenommeerde Infinite Lifestyle, een uitgebreide All Inclusive, verovert de van oorsprong Griekse hotelketen nu ook het wondermooie Mallorca.

Geniet van een overvloed aan sporten en activiteiten, ontspan in de weelderige Anne Semonin Spa en degusteer menu’s gecreëerd door Michelinsterrenchefs. Het fantastische uitzicht op de Middellandse Zee en de elegant ingerichte kamers tillen uw vakantiebeleving naar een hoger niveau.

Kiest u voor een luxe juniorsuite, dan heeft u ook toegang tot de Ikos Deluxe Collection, compleet met conciërgeservice, privézwembad en tal van andere extra’s en services.

Ikos Porto Petro

 

Prijsvoorbeeld: verblijf voor 8 dagen, midden september 2023 (hotel + vluchten inclusief bagage) – Luxekamer met inloopdouche, balkon en zeezicht – vanaf 2 500.00 euro per persoon